عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 17 / 4 / 1393
بازدید : 743
نویسنده : sharef zadeh

 atract-money

۱ – بدانید چه می خواهید
از آنچه که می خواهید مطمئن شوید و آگاه شوید، خیلی از ما حتی خودمان هم نمی دانیم دقیقا در زندگی به دنبال چه هستیم! مقدار پولی را که دوست دارید داشته باشید، تعیین کنید، برای مثال، دوست دارید، ۱۰۰ میلیون ریال پول داشته باشید، با این روش زودتر به هدف خود می رسید تا اینکه فقط بگویید من دوست دارم بیشتر پول در بیاورم.

۲ – به ندای درونی خود گوش دهید
هر آنچه که از ندای درونی خود می شنوید، به آن توجه و عمل کنید. متأسفانه بیشتر ما به این مسائل اعتقادی نداریم و شاید همین حالا با خود بگویید: “من که اصلاً به این چیزها اعتقادی ندارم و نمی توانم حتی این الهامات را از وجودم درک کنم!”، اما حقیقت این است که این الهامات و نیروی درونی وجود دارند و البته اگر خودتان بخواهید، شما را به طرف آنچه که می خواهید هدایت میکند.

۳ – مبلغی منطقی و صریح را در ذهن خود پرورش دهید
ابتدا از مبالغ کم و منطقی شروع کنید، برای مثال، ۱۰۰ میلیون ریال، هدفتان بر این باشد که در مرحله اول تمام تلاش خود را برای کسب این مبلغ متمرکز کنید و بعد به مبالغ بیشتر فکر کنید.

۴ – اگر خیلی در درجه اول به پولدار شدن اهمیتی نمی دهید، دیگر اهداف ایده آل خود را مثل، تفریح، امنیت و آزادی و …فکر کنید
در ذهن خود فرض کنید که به همه ی آنها رسیده اید و از این حس لذت ببرید، این خود انگیزه ای می شود تا برای رسیدن به آنها به پول نیز فکر کنید و برسید.

۵ – از پیروی و تعقیب دنیوی دست بردارید
شما همواره با نیروی درونی خود به خداوند متعال وصل هستید، لحظاتی را در خلوت خود سعی به ارتباط با خداوند بپردازید، از وی راهنمایی بخواهید و تقاضا کنید تا شما را در مسیر صحیح و سرشار از موفقیت، قرار دهد، طوری که بتوانید در آسایش و آرامش برای خود و اطرافیانتان مفید باشید، مطمئن باشید که جواب می گیرید.

۶ – عمل کنید
اینکه فقط فکر کنید و خیال کنید، کافی نیست، عمل کنید! خیلی از افراد با این که از وضعیت کنونی خود راضی نیستند و می دانند در صورت اقدام به راهی بهتر به آنچه می خواهند می رسند، اما جرأت گامی برتر را ندارند. بنابراین شجاع باشید و عمل کنید. ترس خود مانع موفقیت است.
رالف والدو چنین می گوید: “توصیه من به جوانان این است که برای موفقیت، به آنچه که صحیح است اما از رسیدن به آن می ترسید یا ناامید هستید، عمل کنید”، سوزان جفرز نیز معتقد است : ”باید از مانع ترس عبور کنید، تا کامیاب شوید”، با تصمیمی جدی و اولین گام شما برای موفّقیت، تمامی دنیا شروع به همکاری با شما می کنند و به میل شما راه می آیند.

۷ – مراحل کار را در ذهن و با کلام خود زیر لب مرور کنید
بطور مثال، سوالی را در مورد کسب مبلغی از مسیری خاص از خود بپرسید، و با خود گفتگو کنید، “ اگر از این راه موفق نشدم، تمام مسیر قبل را از ذهن خود پاک کرده و از راهی بهتر و موثر تر وارد می شوم تا بالاخره پولدار شوم”

۸ – از موانع نترسید
دریا همیشه آرام نیست، زندگی هم مثل دریاست، گاهی مجبورید با دریایی مواج و طوفانی دست و پا بزنید تا بر موانع پیروز شوید. بیشتر ما به محض شکست یا سختی، ناامید شده و از ادامه راه می ترسیم، با سرزنش و افسردگی نه تنها کاری پیش نمی برید، بلکه اوضاع شما از قبل هم بدتر می شود، همانطور که کارل ساگن می گوید:”بهتر است عوض اینکه چرا تاریک است و غر بزنید، حتی با یک شمع کمی آنجا را روشن کنید”، یا به قول ما ایرانی ها، “ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است”.

۹ – روابط و ذهن خود را خانه تکانی کنید!
نه تنها در خانه، بلکه در محیط کار، اجتماع و …روابط خود را در جهت مثبت اصلاح کنید. مطمئناً هیچ کس بدون کمک و همیاری دیگران، نمی تواند به اهداف خود برسد، اما اگر قرار باشد این ازدحام روابط بی فایده و پر سر و صدا همراه با میلیون ها انرژی منفی باشد و باعث عدم تمرکز یا تحلیل روحیه تان شوند، بهتر است حذف شوند.

۱۰ – به علائق خود توجه کنید
هر کسی به چیزهایی در ذهن خود و بطور ذاتی علاقه دارد، اگر هر گام یا عمل یا هدفی را طبق آنچه که علاقه دارید و به آن عشق می ورزید، آغاز کنید، می بینید که چطور سریع تر و آسان تر به هدف خود می رسید. در واقع این خود درونی ماست که جسم ما را به طرف آن چه که لذّت می بریم و عشق می ورزیم، سوق می دهد.


تاریخ : 17 / 4 / 1393
بازدید : 738
نویسنده : sharef zadeh

 trad-medicien-and-summer-nut

مزاج فصل تابستان گرم و خشک است؛ به عبارت دیگر، گرما در این فصل بیش‌ترین حد خود را دارد و خشکی هوا و طبیعت هم بیشتر است. سبک زندگی افراد در فصول مختلف متفاوت است و غذاهایی که فرد در فصول مختلف می‌خورد باید متفاوت باشند وگرنه بیمار خواهد شد. حتی حالت خواب و میزان فعالیت‌های بدنی و… نیز باید تفاوت داشته باشد.

در فصل تابستان از چه مواد غذایی باید پرهیز کرد؟
در فصل تابستان از نظر غذا، باید بدانیم از چه مواد غذایی پرهیز کنیم. توجه داشته باشید که در طب سنتی پرهیز بر درمان مقدم است و آغاز کار حفظ سلامتی و درمان بیماری‌ها پرهیز است، به این صورت که از مصرف مواد غذایی مضر پرهیز شود.

* در فصل تابستان افراد با مزاج گرم و خشک، بیشتر در معرض آسیب می‌باشند، زیرا به دلیل گرم و خشک بودن مزاج این افراد و همچنین فصل تابستان، احتمال خطر در این افراد بیشتر است؛ بنابراین در این فصل باید از تمام خوردنی‌ها و نوشیدنی‌هایی که حرارت بدن را بالا می‌برند و باعث خشکی می‌شوند، پرهیز کرد، مخصوصاً مواد غذایی تند از قبیل فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس‌های تند، خردل، سبزیجات تند مانند سیر، پیاز، ترخون، نعناع، تره، شاهی، شوید و… در نتیجه باید از غذاهای پخته ساده بدون ادویه‌جات استفاده شود.

* این افراد باید در مصرف نمک و غذاهای شور و تنقلات مانند چیپس شور، آجیل شور و… در فصل تابستان احتیاط نمایند. مثلاً در صورت مصرف بادام یا فندق، از انواع خام آن و به مقدار کم استفاده کنند. اکثر مغزها مزاج گرم و خشک دارند و همه افراد به ویژه کسانی که مزاج گرم و خشک دارند، نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند.

* سرخ کردن، بو دادن و تفت دادن باعث گرم و خشک شدن مزاج می‌شوند، بنابراین نباید در مصرف غذاهای تهیه‌شده به این روش‌ها زیاده‌روی شود.

* در مورد شیرینی‌جات نیز به همین ترتیب است، چون پایه مزاج این مواد هم گرم است، بنابراین نباید در مصرف شیرینی‌ها، شکلات‌ها و حتی شیرینی‌جات طبیعی مانند عسل، کشمش، مویز و میوه‌های شیرین مانند انجیر، نارگیل، موز، خربزه، آناناس و… در فصل تابستان زیاده‌روی شود.

* گوشت‌های قرمز مخصوصاً به دلیل داشتن گرما و حرارت زیاد باید کمتر مصرف شوند. به ویژه گوشت پرندگانی مانند کبک و بلدرچین که گرمای بسیار زیادی نسبت به گوشت گوسفند دارند و همچنین گوشت شتر هم به دلیل گرمای زیاد نباید زیاد مصرف شوند.

* از مصرف غذاهایی مانند فسنجان، گردو و کنجد نیز به دلیل گرم بودن مزاجشان باید در این فصل پرهیز شود.

مواد غذایی مفید در این فصل کدام‌اند؟
* توصیه می‌شود در فصل تابستان از خنکی‌جات (مانند آب‌دوغ خیار، ماست، خیار و کمی نان، سبزیجات خنک مانند خیار، کاهو، کدو خورشتی (سبز)، گشنیز، اسفناج، ماست و اسفناج) استفاده شود.

* توصیه می‌شود نوع غذاهایی که در تابستان مصرف می‌شوند، پختنی و آب‌پز باشد و غذاها کباب و یا سرخ نشوند. مصرف غذاهایی مانند آش، سوپ، خورش سبزیجات که سبزی آن‌ها سرخ نشده باشد، حبوبات آن کم بوده، مقدار زیادی گوشت نداشته باشند، کمی ترش باشند مثلاً با غوره، آب‌غوره، آب‌لیمو، لیمو و نارنج تهیه‌شده باشند مخصوصاً سوپ جو و آش جو (به دلیل خنک بودن) بسیار مفید بوده و از بهترین غذاها برای رفع عطش و حرارت بدن می‌باشند.

* مصرف میوه‌جات میخوش یا ملس (بین ترش و شیرین) مانند زرشک و آب زرشک، شاه‌توت، تمشک، سیب ترش، آلبالو، گوجه‌سبز، انار، هلو، زردآلو، هندوانه و گریپ‌فروت بسیار مفید است.

* مصرف سالادها در این فصل بسیار توصیه می‌شود، زیرا معمولاً مزاج‌های سرد و تر دارند (کاهو، خیار، آب‌لیمو و…).

* خوردن ترشیجات در این فصل مفید است، به شرط اینکه ترشی خیلی تند نشده باشد که در این صورت، حرارت آن‌ها بالا می‌رود.

* مصرف کافی آب، لبنیات مانند دوغ و ماست مفید است.

* مصرف گوشت‌های سفید نسبت به گوشت‌های قرمز در این فصل مناسب‌تر است. گوشت‌های سفید (مانند مرغ و ماهی) گرمای کمتری دارند، مخصوصاً ماهی که با داشتن مزاج سرد و تر، برای این فصل بسیار مناسب است به شرطی که خیلی سرخ نشده و ادویه‌جات تند نیز خیلی به آن اضافه نشود.

نکات
* باید توجه داشت که افراد با مزاج سرد، در مصرف این مواد غذایی مفید ذکرشده، حتی در فصل تابستان، زیاده‌روی نکنند.

* در این فصل باید گرسنگی و تشنگی را سریع برطرف کرد، زیرا به دلیل حرارت فصل و مزاج، ممکن است معده در صورت خالی ماندن آسیب ببیند.

* در این فصل باید استراحت بیشتری داشت تا مزاج خنک شود.

* استحمام کردن، دوش آب خنک، شنا کردن در آب روان با رعایت‌های مربوطه، پوشیدن لباس‌های خنک نخی و ورزش‌های سالنی که زیر آفتاب نباشند در فصل تابستان مفید است، ولی در انجام ورزش‌های گرم و خشک مانند فوتبال، دویدن و … مخصوصاً در طی روز و زیر آفتاب یا فضای باز نباید در این فصل زیاده‌روی شود.

* ناهار باید در این فصل کم و سبک باشد، چون وسط روز هوا بسیار گرم و قوه هاضمه ضعیف است و در نتیجه غذای وسط روز نباید سنگین باشد.

* در این فصل باید کلاً از غذاهای با هضم راحت مانند ماهی‌های کوچک، جوجه مرغ، مرغ و … استفاده شود.

* مصرف آب داغ و توقف در زیر نور خورشید نیز در فصل تابستان مضر است.


تاریخ : 17 / 4 / 1393
بازدید : 687
نویسنده : sharef zadeh

12-tips-for-fast

درماه مبارک رمضان، برنامه غذایی باید طبیعی و تا حد امکان ساده باشد. این برنامه غذایی باید وزن طبیعی فرد را حفظ کند یعنی نه باعث اضافه وزن و نه کاهش وزن شود اما اگر مشکل اضافه وزن دارید، این ماه بهترین زمان برای کم کردن وزن است.

با توجه به ساعت های طولانی روزه داری، باید مواد غذایی مصرف کنید که دیرهضم و دارای فیبر است. غذاهای دیرهضم حداقل ۸ساعت و غذاهای زودهضم ۳ تا ۴ساعت در بدن می ماند. مواد غذایی دیرهضم یعنی کربوهیدرات های پیچیده شامل غلات مانند جو، گندم، جو دوسر، ارزن، لوبیا، عدس، آرد سبوس دار و برنج سبوس دار و مواد غذایی زودهضم یعنی کربوهیدرات های تصفیه شده شامل آردسفید، مواد حاوی قند و … است.

مواد غذایی حاوی فیبر:
شامل غلات سبوس دار، سبزی هایی مانند لوبیا سبز، نخودسبز، اسفناج، برگ های لبو، میوه با پوست، میوه خشک به ویژه زردآلوی خشک، انجیر، آلو و بادام است. موادغذایی باید متعادل مصرف شود و همچنین برنامه غذایی باید حاوی انواع گروه غذایی از جمله میوه، سبزی، گوشت قرمز، مرغ، ماهی، نان، غلات و لبنیات باشد. از آن جا که غذاهای سرخ شدنی ناسالم است و سوءهاضمه، سوزش سردل و مشکلات وزنی ایجاد می کند، در مصرف آن احتیاط کنید.

مواد غذایی که باید از مصرف آن پرهیز کرد:
مصرف مواد غذایی سرخ شده و حاوی قند را محدود کنید. از پرخوری و مصرف چای زیاد در زمان سحر بپرهیزید. چای خاصیت ادرارآور دارد، از این رو هر نوع نمک باارزش را که بدن طی روز به آن نیاز دارد، دفع می کند.

آن چه باید خورد:
مصرف کربوهیدرات های پیچیده هنگام سحر، باعث می شود تا با هضم آرام مواد غذایی، فرد دیرتر احساس گرسنگی کند. غذاهای حاوی غلات و حبوبات مانند حلیم، منبع عالی شکر، فیبر، کربوهیدرات، پتاسیم و منیزیم است. بادام غنی از پروتئین و فیبر و کم چرب است. موز منبع عالی پتاسیم، منیزیم و کربوهیدرات است.

نوشیدنی:
تا حد امکان آب یا آب میوه طبیعی بین افطار و زمان خواب مصرف شود تا بدن بتواند به موقع میزان مایعات را تنظیم کند.

ممکن است در ماه رمضان دچار یبوست شوید:
بواسیر، ترک های دردناک در مقعد، سوءهاضمه و احساس نفخ از عوارض یبوست است. علت این بیماری در برخی موارد مصرف زیاد موادغذایی و مصرف کم آب و فیبر است. مصرف نکردن بیش از حد غذاهای تصفیه شده، مصرف زیاد آب و استفاده از آرد سبوس دار برای پخت نان مفید است.

 رفع سوءهاضمه و گاز معده:
این امر به علت پرخوری و مصرف مواد غذایی چرب، سرخ شدنی، تخم مرغ، کلم برگ، عدس، نوشیدنی های گازدار مانند کولا به وجود می آید.

جلوگیری از افت فشارخون:
تعریق بیش از حد، خستگی، ضعف، سرگیجه به ویژه هنگام بلند شدن از جا، رنگ پریدگی و … از علایم کم خونی است که اغلب در نزدیکی ظهر رخ می دهد. علت آن کاهش مصرف مایعات و نمک است. برای کاهش علایم، خود را خنک نگه دارید، مصرف مایعات و نمک را در افطار و سحر افزایش دهید.

رفع سردرد:
مصرف نکردن نوشیدنی های کافئین دار، انجام کار بیش از حد در طول روز، کمبود خواب و احساس گرسنگی که در نزدیکی افطار بیشتر می شود، از دلایل بروز سردرد در ایام روزه داری است. اگر این سردرد با فشارخون پایین ارتباط داشته باشد، ممکن است شدیدتر شود و حالت تهوع ایجاد کند. به جای نوشیدنی های حاوی کافئین از نوشیدنی های گیاهی مصرف کنید. خواب خود را طبق ساعت های مناسب ماه رمضان تنظیم کنید.

کاهش افت قندخون:
علایم آن ضعف، سرگیجه، خستگی، نداشتن تمرکز، تعریق، لرز، سردرد و تپش قلب است. علت این امر در افرادی که به بیماری دیابت مبتلا نیستند می تواند مصرف بالای قند از جمله کربوهیدرات تصفیه شده هنگام سحر باشد. بدن انسولین بیش از حد تولید می کند، در نتیجه فرد با افت قندخون مواجه می شود. راه حل، مصرف موادغذایی هنگام سحر و محدود کردن مواد غذایی و نوشیدنی های حاوی قند است.

جلوگیری از گرفتگی عضلات:
کمبود مصرف کلسیم، منیزیم و مواد غذایی حاوی پتاسیم از دلایل گرفتگی عضلات است. درمان آن، مصرف مواد غذایی غنی از مواد معدنی از جمله سبزی، میوه، لبنیات، گوشت و خرماست.

سوزش سردل، زخم معده، ورم معده و فتق هیاتال:
افزایش میزان اسید در معده خالی در این ماه، حالت های ذکر شده را تشدید می کند. سوزش در معده ایجاد می شود که تا زیر دنده ها و حتی تا گلو ادامه دارد .مصرف قهوه و نوشیدنی های گازدار این ناراحتی ها را تشدید می کند.

جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه:
سنگ کلیه در افرادی که مایعات کم مصرف می کنند، ممکن است بروز کند. بنابراین برای پیشگیری از بروز سنگ کلیه، مصرف مایعات را افزایش دهید.


تاریخ : 17 / 4 / 1393
بازدید : 728
نویسنده : sharef zadeh

 

safty-online-payment

یکی از حربه های اصلی کلاه برداران اینترنتی، هدایت کاربران پرداخت های الکترونیکی به سمت سایت های مشابه سایت اصلی و ذخیره کردن اطلاعات شخصی کاربر و سوء استفاده بعدی از این اطلاعات است.

نکات امنیتی
۱ -  رمز خود را جایی یادداشت نکنید و در صورت یادداشت نمودن، آن را در جیب یا کیف پول به همراه کارت قرار ندهید.

۲ - رمزهای عبور خود را به صورت دوره ای تغییر دهید.

۳ - رمز خود را در اختیار سایر افراد قرار ندهید.

۴ - اطلاعات حساس از جمله رمز خود را از طریق تلفن برای دیگران بازگو نکنید.

۵ - در صورت فاش شدن رمز خود، در کوتاهترین زمان ممکن آن را عوض نمایید.

۶ - کارت و رمز خود را به هیچ وجه در اختیار دیگران قرار ندهید. بعضاً افراد سود جو به بهانه کمک کردن و راهنمایی ضمن اخذ کارت و رمز شما پس از انجام عملیات، کارت شما را با کارت دیگری (سرقتی ، مفقودی ، باطله و…) معاوضه نموده و حساب شما را مورد سوء استفاده قرار می دهند.

۷ - در صورت انجام انتقال وجه و عملیات اینترنتی برروی حساب خود در مرورگرهای اینترنت گزینه ی به خاطرسپردن رمز را انتخاب نکنید. این گزینه با نام کلی Remember Password  شناخته می شود، از این قابلیت استفاده نکنید.

۸ - برای ارسال اطلاعات حساس خود از پست الکترونیکی استفاده ننمایید.

۹ - همواره سعی کنید برای ورود رمز خود از امکان Virtual Keyboard بجای کیبورد فیزیکی کامپیوتر استفاده کنید. این امکان در سیستم عامل ویندوز و همچنین در برخی از سایتهای پرداخت آنلاین وجود دارد.

۱۰ - شناسه عبور و رمز خود را بر روی کامپیوترهای خارج از اختیار و کنترل خود وارد نکنید.

۱۱ - هنگام ورود به وب سایتها به ویژه وب سایتهایی که در آن اطلاعات محرمانه وارد می گردد، آدرس سایت مورد بازدید را در کادر نوار آدرس کنترل نمایید. بسیاری از کلاهبردارهای اینترنتی بواسطه استفاده از سایتهای جعلی و مشابه، جهت دریافت اطلاعات حساس کابران رخ می دهد.

۱۲ -  در صفحاتی که سایت مورد بازدید از شما درخواست ورود شماره کارت، رمز کارت، رمز دوم و CVV2 می نماید، حتماً مطمئن شوید که از پروتکل SSL استفاده شده است. بدین منظور آدرس صفحه می بایست با عبارت https  بجای http  آغاز گردد.

۱۳ - همواره از نرم افزارهای آنتی ویروس معتبر و به روز شده استفاده نمایید.

۱۴ - سیستم عامل کامپیوتر خود را همواره بروزرسانی کرده و آخرین وصله های امنیتی را دریافت نمایید.

۱۵ - در صورتی که احتمال وجود برنامه های مخرب را بر روی کامپیوتر خود می دهید از انجام هر گونه تراکنش مالی آنلاین خودداری نمایید.

۱۶ - پس از انجام کار مورد نیاز در وب سایتهایی که نیاز به رمز ورود دارند، به طور کامل Log out کنید.

۱۷ - به مطالب نوشته شده در پنجره هایی که اتوماتیک نمایش داده می شوند توجه نموده و بلافاصله بر روی Ok  یا Yes کلیک نکنید. بسیاری از برنامه های مخرب به همین شیوه بر روی کامپیوترها نصب می گردند.

۱۸ - ایمیلهای دریافتی از منابع ناشناس را باز نکنید. به لینکهای ارائه شده در ایمیلها اعتماد نکنید، به عنوان نمونه بانکها و موسسات اعتباری هیچ گاه از طریق نامه های الکترونیکی اطلاعات محرمانه شما را درخواست نمی کنند. بنابراین هرگاه در صندوق پستی خود نامه هایی از این دست را مشاهده کردید به سرعت آن را حذف کنید. از داده های حساس خود نسخه پشتیبان تهیه نموده و در جایی امن نگهداری کنید.


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 128
بازدید دیروز : 197
بازدید هفته : 1181
بازدید ماه : 1478
بازدید کل : 1337167
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com