عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 13 / 9 / 1393
بازدید : 637
نویسنده : sharef zadeh

 


 

انواع شبکه های اجتماعی کدام هستند و کدامیک برای تجارت شما مفید ترند؟ تا به حال به این فکر کرده اید و یا اینکه فقط در حال پست کردن مطالب در فیس بوک هستید؟

1.    توئیتر
بعضی می گویند استفاده از  تویتر به زمان زیادی نیاز ندارد. البته من با این مسئله موفق نیستم. مخصوصا در زمانی که شما از تویتر استفاده تجاری می کنید، باید مسایل زیادی را در نظر بگیرید. برای این کار شما باید سعی کنید توجه افراد را به خود جلب کرده و سپس برند و محتوای خود را ارتقا دهید. پاسخ های شما به مشتریان باید به روز و بسیار مفید باشند. یعنی که شما باید هر روز هفته در حال ارتباط گرفتن با مشتریان خود باشید. اگر قصد دارید از تویتر برای تجارت خود استفاده کنید،  پیشنهاد می کنم از ابزارهای کمکی برای بهبود بازده خود استفاده کنید.


مثال های مناسب بافر و هوت سویت (Buffer  و ( Hootsuite  هستند. این ابزار به شما کمک می کنند چندین اکانت و چندین یوزر داشته باشید و همین طور به شما اجازه می دهند تویت های خود را برنامه ریزی کنید( بدین وسیله می توانید محتوای خود را به طور منظم ، مثلا روزانه به صورت خودکار منتشر کنید).  بعضی افراد فکر می کنند این نوع روش کار کردن مناسب نیست اما وقتی شما بسیار سرتان شلوغ است(همان طور که تمام تجارت های خوب این طور هستند) استفاده کردن از این روش ها اصلا ایرادی نخواهد داشت.  همین طور بهتر است جست و جوی زنده تویتر خود را در جست و جو گر باز بگزارید. با این کار می توانید هر زمانی که خواستید به بحث های متفاوت این سایت وارد شوید.
2.    فیس بوک
فیس بوک می تواند رسانه ای بسیار عالی باشد اما احتمال بروز ضررهای فجیع نیز در آن زیاد است.  برای موفق شدن می توانید از روش زیر پیروی کنید:
a.    بسیار فعال باشید: اکانتی که فعال نباشد و  مدام به روز نشود باعث می شود افراد انگیزه کمتری پیدا کرده و دیگر از صفحه شما دیدن نکنند.
b.    از فیس بوک برای جنبه های مناسب برند خود استفاده کنید: هر شبکه اجتماعی باید برای رسیدن به هدف درونی خودش استفاده شود. تویتر جای مناسبی برای منتشر کردن محتوای بازاریابی درونی(پست های بلاگ و غیره) است، در حالی که فیس بوک بیشتر برای ایجاد محیط هایی جذاب و مفرح و ارتقای فضای جامعه مجازی مشتریان تجارت شما مناسب است.  
نکته: عکس های خنده دار از کارمندان خود گذاشته و به صورت منظم از کاربران سوال بپرسید تا سطح فعالیت آنها بالا باقی بماند.  درک این مسئله که پرسیدن کدام سوالات می تواند فواید بیشتری به همراه داشته باشد، اهمیت ویژه ای دارد.
3.    لینکداین
لینکداین یکی از بهترین شبکه های اجتماعی برای تجارت، مخصوصا تجارت های B2B محسوب می شود.  دسته بندی و هدفمندی این شبکه بسیار عالی است و به شما اجازه می دهد دقیقا افرادی را مخاطب خود قرار دهید که مشخصات بازار هدف شما را دارند.
نکته اضافی: برای اینکه بتوانید از دیگران متمایز باشید در بخش "پاسخ ها" به سوالات افراد پاسخ دهید(و خودتان نیز چندین سوال بپرسید).  این کار باعث می شود افراد بفهمند شما در چه رابطه ای صحبت می کنید. در واقع شما به نوعی بازاریابی درونی انجام داده یا مشتریان بلقوه می سازید. همین طور گروه های تجاری در این سایت وجود دارد که می توانید در آنها عضو شده و محتویات و بحث های تجارت خود را در آنها منتشر کنید. البته زمانی که در این گروه عضو شده یا فعالیت می کنید باید مراقب باشید. همیشه به دنبال فروختن محصول یا خدمات خود نباشید. هیچ کس حاضر نیست با افرادی دوست شود که تنها به دنبال محصولات خود هستند و هیچ فایده دیگری ندارند. اگر به دیگران کمک کرده و حضوری مفید در این سایت داشته باشید، افراد نیز به شما احترام می گذارند و بیشتر به سمت خدمات یا محصولات شما جذب می شوند.
4.    پین ترست 
پین ترست سایتی عالی برای نشان دادن عکس ها و ایجاد محیطی جذاب برای بازدیدکنندگان است. با استفاده از این سایت می توانید به راحتی تجارت خود را به دیگران معرفی کنید.
نکته اضافی: اگر عکس های خوبی در صفحه خود دارید(مثلا اینفوگرافیک های آموزنده) بخش add the Pin It button را در بالا و پایین عکس اضافه کنیدو مطمئن شوید RSS بلاگ شما غیرفعال است.  اگر RSS باز باشد می تواند مشکلاتی در برنامه اوت لوک ایجاد کنید.  مطمئن شوید که این مسئله باعث عصبانیت مشتریانتان نشود.
5.    یوتیوب و یا آپارات
یوتیوب موتور جست جوی عظیم و بسیار خوبی است که شما می توانید فیلم های خود را در آن آپلود کنید. آیا این سایت برای تجارت خوب است؟  در حال حاضر یوتیوب نسبت به سایت های هاستینگ فیلم دیگر مانند ویمئو(Vimeo) مزیت های بیشتر دارد. البته هر رسانه اجتماعی مزیت ها و ضررهای خود را دارد. در تحقیقات انجام شده توسط socialbakers آپلود فیلم در فیس بوک و یوتیوب با هم مقایسه شده اند. اگرچه هر دو روش آپلود فیلم تعداد لایک ها و اشتراک های مشابهی داشتند اما فیس بوک  تعداد بیشتری کامنت داشت. البته شایان ذکر است که  اکثر افراد ترجیح می دهند از یوتیوب برای هاست کردن فیلم های خود استفاده کنند.
6.    گوگل پلاس(Google+)
گوگل پلاس احتمالا در آینده یکی از بهترین شبکه های اجتماعی مناسب برای تجارت تبدیل می شود. این شبکه محل هایی به نام Hangout دارد که می توانید فیلم های خود را در آن آپلود کرده و با افراد متفاوت(مشتریان فعلی یا احتمالی) در مورد آنها بحث کنید. همین طور جوامعی متفاوتی در این سایت طراحی شده اند که شما می توانید با تشکیل و بکار گرفتن آنها سطح تعامل افراد را بالا ببرید. این سایت مزیت های بسیاری دارد و می تواند به یکی از قوی ترین رسانه های اجتماعی تبدیل شود.
7.    اینستاگرام
اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی بسیار بزرگ است که اخیرا توسط فیس بوک به قیمت 1 بیلیون دلار خریداری شده است. افراد زیادی از برنامه موبایلی جذاب اینستاگرام برای عکس گرفتن و اشتراک گذاشتن عکس ها استفاده می کنند. از آن غافل نشوید.
8.    تامبلر
تامبلر یکی از محبوب ترین پلتفورم های بلاگ نویسی محسوب می شود. اگر شما چندین کانال برندینگ جدا از بلاگ اصلی خود داشته باشید می توانید با استفاده از این سایت سریعا تمامی آنها را آپدیت کنید. 
9.    فور اسکوئر
فوراسکوئر شبکه ای عالی برای متعهد کردن مشتریان و ایجاد رقابت بین آنها محسوب می شود. در این برنامه هر وقت مشتریان از تجارت شما دیدن می کنند یا از خدمات شما خریداری می کنند، امتیازی به آنها تعلق می گیرد. ذات رقابتی این برنامه زمانی مشخص می شود که اشخاص دارای تعداد بیشتر بازدیدکننده به شهردار آن منطقه تبدیل می شود. این مسئله باعث می شوند مشتریان به دنبال ارتقای وضعیت خود باشند و سعی کنند به افتخار شهردار شدن دست پیدا کنند. این نوع پاداش جذاب باعث می شود مشتریان متعهد به شما وابستگی خود به خدمات شما را بروز دهند و تبلیغ مناسبی برای تجارت شما محسوب می شود.

شما می توانید قدم فراتر گذاشته و اعلام کنید که هر کس شهردار شود از امکانات ویژه برخوردار خواهد بود. این کار باعث می شود رقابت بیشتر شده و افراد بیشتری از تجارت شما دیدن کنند.). 
این شبکه ها همگی در خارج از ایران بسیار فعال بوده اند ولی به علت عدم آگاهی کاربران ایرانی و نیز استفاده های نا صحیح از ایشان فیلتر شده و بی اثر شده اند. آرزو می کنم که هر روز صنعت بازاریابی ایران پیشرفت کرده و از این ابزار های عالی استفاده کنیم.


توصیه می کنم که برای برنامه خود برنامه ریزی کنید. شبکه های اجتماعی هم به شما کمک می کند و هم صدمه میزند.


تاریخ : 13 / 9 / 1393
بازدید : 606
نویسنده : sharef zadeh

 

 به کودکانمان چگونگی امنیت در شبکه های اجتماعی را آموزش دهیم :

 
همانطور که می دانید ، شبکه های اجتماعی به سرعت در حال رشد و توسعه می باشند و در 2 سال اخیر در کشورمان نیز در فضای اینترنت در تطابق با آداب و رسوم ایرانی و اسلامی این شبکه ها شکل گرفته و در حال رشد هستند. امروزه عضویت در شبکه های اجتماعی در کودکان نیز فراگیر شده است. ما به شما راههایی را پیشنهاد می کنیم تا بتوانید از فرزندانتان در فضای مجازی محافظت کنید.
 
در رابطه با آن والدینی که اطلاعات کامپیوتری و اینترنتی فرزندانشان نسبت به آنها بیشتر است، باید بدانند کودکان به اندازۀ کافی بزرگ نیستند تا همۀ رفتار و موارد گوناگونی که در اینترنت وجود دارد را درک کنند و حتی در مواردی در اینترنت مورد تهدید قرار می گیرند، پس والدین می بایست روی کامپیوتر فرزندانشان در منزل نظارتی دقیق داشته باشند.
 
ما رعایت نکات زیر را به والدینی که می خواهند فرزندانشان هنگام ورود به اینترنت امنیت داشته باشند توصیه می کنیم.
 
•    تفاوت بین اشتراک گذاری اطلاعات و فاش کردن اطلاعات را به کودکان بیاموزیم. مثلاً وقتی در اینترنت صحبت از به اشتراک گذاری عکس، عقاید، تجربه ها و .... است به کودکان بیاموزیم هرگز اطلاعات شخصی، شماره تماس، آدرس، شماره حساب بانکی، پس ورد و .... را به اشتراک نگذارند. همچنین با آنها در مورد اینکه اگر عکس یا اطلاعاتی را در اینترنت به اشتراک گذارند، اگر چه می توان بعدها آن را حذف کرد اما امکان خطر حتی در همان زمان کوتاه وجود دارد، و نمی توان اثرات آن را به کلی از بین برد، صحبت کنید.
 
•    به کودکانمان آموزش دهیم هرگز با غریبه ها در محیط مجازی صحبت نکنند حتی اگر در حین صحبت کردن بتوانند آنها را ببینند : گفتگو با فرد غریبۀ آنلاین، خطرناک و مضر است ، رابطه ای ممکن است بین آنها به وجود آید و آن فرد غریبه این رابطه را تا زمانی که فرزند شما به او اعتماد پیدا کند، ادامه ، و این موضوع می تواند موجب سوء استفاده از او گردد.
 
•   به فرزندانمان آموزش دهیم تا دسترسی به اطلاعات پروفایل خود را برای همه جز افراد نزدیک مورد اعتماد و امن خود، محدود کنند. تنظیمات مستمرانه، حریم خصوصی وب‌سایت ، به کاربران این اجازه را می دهد تا انتخاب کنند اطلاعاتشان را با چه کسانی در میان گذارند. 
 
•   همیشه ارتباط دوستانۀ خود با فرزندانتان را حفظ کنید تا آنها بدانند شما همیشه آمادۀ صحبت با آنها در رابطه با هر مشکل یا مسأله ای که برای آنها در فضای مجازی رخ می دهد، هستید.
 
•    هنگام استفادۀ آنها از اینترنت، با آنها همراه شوید و برای خود در وب‌سایت هایی که فرزندتان در آن عضویت دارد، صفحه ای بسازید و عضو شوید. این کار به شما کمک می کند تا بتوانید بهتر با نحوه فعالیت و ارتباطات آن آشنا شوید و همچنین بتوانید تمام کارها و دوستان فرزندانتان را تحت نظر قرار دهید.
 

تاریخ : 13 / 9 / 1393
بازدید : 613
نویسنده : sharef zadeh

 

shabakehaye ejtemaaaeiفضای مجازی مجال شکل‌گیری اجتماعات جدید از کاربران را فراهم می‌کند. شبکه‌های اجتماعی از قبیل فیسبوک و مای اسپیس در میان کاربران اینترنتی به خصوص جوانان محبوبیت به سزایی کسب کرده‌اند.

معرفی تاریخچه شبکه های اجتماعی

این شبکه‌های اجتماعی در عین حال که فضاهایی هستند که در آن‌ها افراد دوستان جدیدی پیدا می‌کنند و یا دوستان قدیمی خود را در جریان تغییرات زندگی‌شان قرار می‌دهند، مکانی برای تبادل نظر هستند که در آن کاربران عقاید و نظرات خود را با هم به اشتراک می‌گذارند. این قابلیت که یک جوان بتواند با امثال خود در کشورهای دیگر جهان ارتباط برقرار کند باعث می‌شود تا این شبکه‌ها به مکانی تبدیل شوند که در آن‌ها ایده‌های جدید معرفی می‌شوند و مورد بحث قرار می‌گیرند. مسلماً در دنیای حقیقی هیچ‌گاه افراد علاقه‌مند، موضوعات مورد علاقه خود را به این گستردگی نمی‌یافتند. این دلیل و شاید دلایل مشابه این، سرویس‌های شبکه‌های اجتماعی را به یکی از مهم‌ترین ارکان اینترنت در دو، سه سال اخیر تبدیل کرده است.
عدم افشای اطلاعات خصوصی در شبکه های اجتماعی
در ایران علیرغم اینکه عضویت در شبکه‌های اجتماعی جرم تلقی نمی‌شود، ولی به موجب فیلترینگ آن‌ها از جانب دستگاه های ذی‌ربط، حضور در این وب‌گاه‌ها چون از طریق دور زدن فیلترینگ میسر است، مصداق عمل مجرمانه است.
با وجود تمام محدودیت‌هایی که در ایران در ارتباط با اکثر شبکه های اجتماعی وجود دارد باز هم کاربران بسیاری هستند که مبادرت به حضور در این سرویس‌های اینترنتی می‌کنند بنابراین آگاهی از تمهیدات امنیتی در زمان حضور در شبکه های اجتماعی ضروری به نظر می‌رسد.
آنچه در میان اکثر کاربران ایرانی که در شبکه های اجتماعی معروفی همچون فیسبوک حضور دارند دیده می‌شود این است که ایشان نه تنها اقدام به ارائه مشخصات فردی خود مطابق با واقعیت می‌کنند بلکه خصوصی‌ترین اطلاعات زندگی خود را نیز در پروفایلشان می‌نویسند.
همواره به خاطر داشته باشیم که مالکیت هر آنچه روی اینترنت قرار گیرد از آن ما نخواهد بود و پروفایل کاربران در شبکه های اجتماعی نیز از این قاعده مستثنی نیست. به خاطر داشته باشیم که اطلاعات شخصی ما به سادگی می‌تواند توسط مجرمین سایبری مورد سوء استفاده قرار گرفته و بعید نیست روزی بر علیه خودمان مورد استفاده قرار گیرند.

بایدها و نبایدها در مورد شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی مکان خوبی برای حضور در جامعه مجازی‌اند اما این پدیده نو با چالش‌های خاص خود رو به رو است. اطلاعات شخصی، عکس‌ها، ایده‌ها و به طور کلی هر چیزی که از شما روی شبکه اجتماعی قرار گیرد می‌تواند روزی بر علیه خودتان مورد استفاده قرار گیرد.
با دنبال کردن راه کارهای زیر می‌توانیم چالش‌های احتمالی حضور در شبکه های اجتماعی را به حداقل برسانیم:
یکی از بخش‌های کاملاً خصوصی در شبکه های اجتماعی Friend List است. سعی کنید زندگی کاری را از زندگی شخصی خود در شبکه های اجتماعی از هم مجزا سازید. به هیچ وجه رئیس، مسئول، همکار و به طور کلی هر فردی که به محل کار شما مربوط است، هرچه قدر هم که رابطه شما دو نفر دوستانه باشد، را وارد Friend List خود نکنید. با این کار تا حد قابل توجهی می‌توانید از سوء تفاهم‌ها، فضولی همکاران و بسیاری مسائل دیگر جلوگیری کنید.
فرض کنیم که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شویم و عکسی که با لباس فارغ‌التحصیلی گرفته‌ایم را در شبکه اجتماعی به اشتراک می‌گذاریم. با این کار دوستان خود را نیز در خوشحالی خود سهیم می‌کنیم. با این کار مشکل خاصی پیش نخواهد آمد اما این در حالی است عکس‌های مرتبط با محل زندگی خود، عکس‌های داخل خانه، عکس محل مدرسه فرزندان خود، عکس از لوازم شخصی مثل لپ تاپ، پیانو و ... می‌تواند به منزله عاملی تحریک آمیز برای افراد سود جو باشد. از این‌رو به هیچ وجه نمی‌بایست عکس‌هایی از این دست را داخل پروفایل خود قرار داد.
هر اتفاقی که در زندگی‌تان می‌افتد را تگ نکنید. به طور مثال اگر قصد سفر دارید به هیچ وجه نگویید که من به اتفاق پدر، مادر و برادر کوچکم چهارشنبه شب به مسافرت می‌رویم و شنبه صبح هم باز خواهیم گشت. در یک کلام تگ‌هایی از این دست بسیار از لحاظ امنیتی مشکل زا خواهند بود.
مسئله دیگری که در میان کاربران ایرانی که در شبکه های اجتماعی حضور دارند دیده می‌شود این است که این گروه از کاربران به سادگی درخواست دوستی دیگر کاربران به خصوص کاربران خارجی را قبول می‌کنند که این کاری بس اشتباه است. به منظور رعایت اصول امنیتی توصیه می‌شود که تا پیش از شناخت کامل فرد تقاضا دهنده به هیچ وجه درخواست دوستی وی را قبول نکنیم.
نکته دیگری که در ارتباط با حضور در شبکه های اجتماعی وجود دارد این است که پروفایل کاربران در این شبکه‌ها می‌تواند در مصاحبه های شغلی مورد بررسی قرار گیرد. بنابراین نوع عکس‌هایی که در پروفایل خود قرار می‌دهیم، گروه‌ها و انجمن‌هایی که به عضویت آن‌ها درآمده‌ایم، دست نوشته‌هایی که در صفحه خود منتشر کرده‌ایم و ... همه می‌تواند در نوع نگرش شرکت یا سازمانی که می‌خواهیم در آن استخدام شویم تأثیر گذار باشند.

فرزندان و احساس امنیت با والدین خود و عدم سرزنش کودکان
آنچه موجب می‌گردد فرزندانی که به عنوان کاربر در شبکه های اجتماعی حضور دارند را از والدین خود دور سازد و همچنین ارتباط دوستانه فرزند و پدر و مادر را به سردی سوق دهد احتمال سرکوب شدن و سرزنش شدن از طرف والدین است. در موارد بی‌شماری مشاهده شده است که فرزند با مواجه با چالش‌هایی که ممکن است در شبکه های اجتماعی برای هر فردی فارغ از سن و سال و جنسیتش پیش بیاید، مورد سرزنش والدین قرار گرفته است.
در واقع زمانی که فرزند به خاطر مواجه با یک چالش اینترنتی مورد سرزنش والدین خود قرار می‌گیرد اطمینان وی از والدینش سلب شده و به احتمال غریب به یقین از این پس در صورت مواجه با مشکلی به دیگر افراد پناه خواهد برد. بنابراین اهمیت وجود یک رابطه دوستانه مابین کودکان و والدین از یک سو و با معلم‌ها و تیم آموزشی در مدارس از سوی دیگر ایجاب می‌کند والدین و معلم‌ها گام اول را در دوستی با کودکان بردارند.
توصیه می‌شود والدین و معلم‌ها بستر هر گونه بحثی را با کودکان باز نگه دارند و این تضمین را برای کودک ایجاد کنند که تحت هیچ شرایطی توسط ایشان مورد تحقیر و سرزنش قرار نخواهند گرفت.

ضرورت حضور والدین در شبکه های اجتماعی
آنچه می‌تواند والدین را با فرصت‌ها و تهدیدهای احتمالی حضور فرزندان در شبکه های اجتماعی آشنا سازد حضور خود پدر و مادرها در شبکه های اجتماعی است که فرزندانشان در آن‌ها حضور دارند.
صرفاً حضور در شبکه های اجتماعی برای والدین ضروری نیست بلکه علاوه بر این والدین می‌بایست جزو Friend List اکانت فرزندان خود نیز باشند چرا که در این صورت والدین مشاهده خواهند نمود که فرزندانشان با چه افرادی در ارتباط هستند، گفتگوی آن‌ها حول چه مسائلی می‌چرخد، چه نوع عکس‌هایی آپلود می‌کنند و در کل حضور فرزندان ایشان در شبکه های اجتماعی به چه شکل است.


تاریخ : 12 / 9 / 1393
بازدید : 761
نویسنده : sharef zadeh

 

آستیگماتیسم

 

آستیگماتیسم چیست؟
آستیگماتیسم یک وضعیت شایع چشم است که به راحتی توسط عینک ها، لنزهای تماسی و یا جراحی تصحیح می شود.

آستیگماتیسم برای چشمی که به صورت کامل گرد نیست ایجاد می شود. این یکی از انواع عیوب انکساری است. آستیگماتیسم تقریبا در همه با درجات مختلف اتفاق می افتد. برای مشکلات ایجاد شده توسط آستیگماتیسم، عینک ها، لنزهای تماسی، و حتی روشهای اصلاح بینایی، همگی از جمله گزینه های درمانی می باشند.
چشم یک انسان به طور طبیعی مانند یک کره است. تحت شرایط عادی، هنگامی که نور وارد چشم می شود، با تغییر مساوی زاویه در دو طرف، تصویری واضح از جسم را می سازد. در حالیکه چشم کسی که مبتلا به آستیگماتیسم است، بیشتر شبیه توپ فوتبای آمریکایی و یا پشت یک قاشق شکل گرفته است. برای این شخص با ورود نور به چشم، نور در جهتی بیش از جهت دیگر انکسار می یابد و تنها اجازه وضوح به بخشی از جسم در یک زمان می دهد. اشیاء در هر فاصله می تواند تار و مواج به نظر برسند.
چه چیزی باعث آستیگماتیسم می شود؟
آستیگماتیسم یکی از عوامل طبیعی و رایج تار یا تحریف شده دیده شدن اجسام می باشد. دلیل اصلی مشخص نیست.
نشانه های آستیگماتیسم چیست؟
افراد مبتلا به آستیگماتیسم معمولا دید تاری دارند که می تواند همراه با خستگی چشم نیز باشد. لزوما این موارد دلیلی بر ابتلا به آستیگماتیسم نمی باشند اما در صورت مشاهده یکی از این عوامل شخص باید تحت معاینه چشم قرار گیرد.
آستیگماتیسم چگونه تشخیص داده می شود؟
دکتر شما می تواند با یک معاینه چشم کامل آستیگماتیسم را تشخیص دهد. آستیگماتیسم ممکن است با دیگر مشکلات بینایی همچون نزدیک بینی و دور بینی توام شود. بدلیل آنکه آستیگماتیسم به آهستگی رشد می کند، شما باید به محض مشاهده تغییر در بینایی به پزشک مراجعه نمایید.
آستیگماتیسم چگونه درمان می شود؟
تقریبا تمامی درجات آستیگماتیسم را می توان با تجویز عینک و یا لنز تماسی مناسب تصحیح کرد. برای شخصی با درجه پایین آستیگماتیسم، تا زمانی که شرایط دیگر مانند نزدیک بینی و یا دور بینی وجود ندارند، عدسی های اصلاح کننده به هیچ عنوان مورد نیاز نمی باشند. اگر آستیگماتیسم به سمت افزایش درجه پیش رود، احتمالاعدسی های اصلاح کننده مورد نیاز می باشند.
• عدسی های اصلاح کننده ( عینک ها یا لنزهای تماسی). برای آستیگماتیسم، لنزهای نرم تماسی خاص به نام لنزهای چنبره تجویز می شوند. لنزهای نرم چنبره توانایی بیشتری در انکسار و یا خم کردن نور در جهتی نسبت به جهت دیگر دارند. گزینه ی دیگر، به خصوص برای میزان آستیگماتیسم بالاتر، لنزهای تماسی سفت با قابلیت نفوذ گاز می باشند. پس از انجام تست های مختلف، پزشک چشم شما، نسخه ایده ال برای شما را تعیین می کند.
• جراحی انکساری. روش دیگر برای تصحیح آستیگماتیسم، تغییر شکل قرنیه از طریق جراحی انکساری یا لیزری چشم می باشد. از آنجاییکه بیش از یک نوع جراحی انکساری وجود دارد، درمان های خاص به صورت فردی برای هر بیمار توصیه می شود.
جراحی های انکساری نیازمند چشم های سالم می باشند که عاری از مشکلات شبکیه، زخم قرنیه و هرگونه بیماری چشم باشند. از آنجاییکه تکنولوژی همواره در حال پیشرفت است، بسیار مهم است که قبل از تصمیم برای جراحی انکساری، تمامی گزینه ها و احتمالات درمان مناسب مورد بررسی قرار گیرند.


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 203
بازدید دیروز : 1119
بازدید هفته : 1322
بازدید ماه : 3622
بازدید کل : 1339311
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com