عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 18 / 9 / 1393
بازدید : 777
نویسنده : sharef zadeh

 

هندوانه گياهي است يكساله ويك پايه ساقه آن خزنده و پيچك درد و برگهاي آن پهن با بريدگيهاي عميق مي باشد . گلهاي آن كوچك و زردرنگ است . ميوه آن رگد يا دراز . پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز مي باشد . تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممكن است سياه ، قرمز ، سفيد و يا زرد باشد .

تركيبات شيميايي:

هندوانه داراي اسيد آمينه اي بنام سيترولين و موادي بنام كاروتن و ليكوپن و نوعي قند بنام مانيتول مي باشد

در صد گرم هندوانه مواد زير موجود است

آب                           92 گرم

پروتئين                     0/5 گرم

مواد چربي                0/2 گرم

نشاسته                  6 گرم

كلسيم                   0/7 ميلي گرم

فسفر                     10 ميلي گرم

آهن                       0/5 ميلي گرم

سديم                    1 گرم

پتاسيم                 100 ميلي گرم

ويتامين آ              600 ميلي گرم

ويتامين ب 1         0/03 ميلي گرم

ويتامين ب 2        0/3 ميلي گرم

ويتامين ب 3        0/2 ميلي گرم

ويتامين ث           8 ميلي گرم

تخم هندوانه داراي حدود 30 درصد روغن است كه از نظر خواص شيميايي مانند روغن بادام مي باشد .

خواص داروئي:

هندوانه از نظر طب قديم ايران سرد و تر است . گرما را برطرف مي كند و بهترين ميوه تابستان است .

1)هندوانه مدر است و به پائين آوردن فشار خون كمك مي كند

2)هندوانه معده را تقويت مي كند

3)پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است

4)مغز تخمه هندوانه كرم هاي معده و روده را از بين مي برد

5)هندوانه براي ورم مثانه مفيد است

6)هندوانه بدن را تازه  شاداب مي كند

7)هندوانه براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است

8)آب هندوانه مخلوط با سكنجبين علاج كننده يرقان و دفع كننده سنگ كليه است

9)براي خنك كردن بدن در روزهاي گرم تابستان هندوانه را با شكر بخوريد

10)براي برطرف كردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شير خشت بخوريد

11)براي رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندي بخوريد

12)هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد يعني تقريبا سه ساعت بعد از غذا و يكساعت قبل از غذا . زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ايجاد مي كند همچنين نبايد آنرا با ميوه هاي ديگر مخلوط كرد زيرا توليد نفخ شكم مي كند

طرز استفاده:

به مبحث نسخه پيچي گياهان دارويي براي بيماري مورد نظر مراجعه نماييد

مضرات :

هندوانه براي اشخاص سرد مزاج و آنهائيكه داراي معده سرد مي باشند مناسب نيست . اينگونه اشخاص اگر مي خواهند هندوانه بخورند بايد آنرا با شكر ، ويا عسل و يا گل قند بخورند .

همچنين هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسي مي شود .


تاریخ : 18 / 9 / 1393
بازدید : 586
نویسنده : sharef zadeh

 

غان درختي بسيار زيبا است كه ارتفاع آن تا 30 متر مي رسد . عمر آن دراز و حدود 100 سال است . اين درخت بومي در قسمت هاي بالاي نيم كره شمالي (اروپا ، آمريكاي شمالي ) وجود دارد . در ايران اين درخت بصورت خودرو در جنگل هاي چالوس مي رويد .

برگ هاي درخت توس بشكل لوزي ، نوك تيز و دندانه داراست  . ميوه آن بصورت شاتوت دراز مي باشد كه نر آن در پائيز  و ماده آن در بهار ظاهر مي شود . پوست تنه اين درخت سفيد رنگ بوده كه در سن بيست سالگي بصورت نوارهايي شبيه كاغذ از آن جدا مي شود .

برگ و پوست تنه و شيره اين درخت  مصرف طبي درد .

تركيبات شيميايي:

پوست و برگ درخت توس داراي يك ماده شيميايي بنام بتولين Betulin بمقدر حدود 14% مي باشد .

خواص داروئي:

برگ و پوست درخت توس از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است .

الف : خواص آب يا شيره درخت توس

1)بعنوان كمپرس براي از بين بردن لكه هاي پوستي و بيماريهاي پوستي استفاده مي شود.

2)ناراحتي هاي مثانه و ورم آنرا ازبين مي برد.

3)بهترين داروي نقرس است .

ب : خواص برگ و پوست درخت توس

1)تصفيه كننده خون است .

2)تب بر است .

3)عرق آور مي باشد .

4)داروي مفيدي براي گريپ و سرمخوردگي است .

5)دستگاه هاضمه را تقويت مي كند و براي هضم غذا مفيد مي باشد.

6)سرگيجه و سردرد را برطرف مي كند.

7)جوشانده آنرا مي توان براي شست و شوي زخم ها بكار برد.

8)اگزما را برطرف مي كند براي اين كار جوشانده پوست و يا برگ درخت توس را روي زخم ها بماليد.

9)دردهاي رماتيسم و نقرس رار فع مي كند .

10)كسانيكه پايشان عرق مي كند بايد هر روز پاها را در جوشانده برگ و پوست درخت توس قرار دهند .

طرز استفاده:

شيره يا آب درخت نوغان : مصرف درماني زيادي دردو طبق نظر اطباي قديم براي اكثر امراض مفيد است . از شيره درخت غان نوعي شراب نيز تهيه مي شود . براي تهيه اين شراب به شيره درخت غان مقداير عسل يا شكر و كمي مخمر اضافه كرده و مي گذارند بمدت يكماه تخمير شود .

اين شراب طعمي مطبوع و تر وشيرين دارد .

جوشانده برگ درخت توس : مقدر 200 گرم برگ و جوانه درخت را در يك ليتر آب جوش ريخته و بگذاريد آرام بجوشد تا حجم آن به نصف تقليل يابد . مقدر مصرف اين جوشانده يك فنجان و نيم ساعت قبل از هر غذا است

دم كرده : مقدر 50 گرم برگ و جوانه درخت را در يك ليتر آب جوش ريخته و بمدت نيم ساعت دم كنيد . مقدر مصرف اين دم كرده هم مانند جوشانده سه فنجان در روز است .

مضرات :

مضرات خاصي براي آن بيان نشده است .


تاریخ : 18 / 9 / 1393
بازدید : 558
نویسنده : sharef zadeh

 

خبر خوب آنكه بسياري از سرطانها قابل پيشگيري اند. تعدادي از اين بيماري ها نيز اگر به موقع تشخيص داده شوند كاملا قابل درمان خواهند بود. نيمي از افرادي كه به سرطان مبتلا مي شوند فرصت خوبي براي زنده ماندن دارند.

بسياري از علل بيماري سرطان و اقداماتي كه در جهت كاستن از خطرات شان است شناخته شده است. در حال حاضر بسياري از سرطانها چون زود تشخيص داده مي شوند مي توان بيمار را تا حد زيادي زنده نگهداشت و بيمار مي تواند به زندگي خود ادامه دهد اين مهم با انجام خود آزمايي و غربالگري امكان پذير است.

مهم ترين علايمي كه بايد مراقب آنها باشيد و با يافتن هركدام از آنها به پزشك مراجعه نماييد، به قرار زير است:

1-     وجود توده در هرجايي از بدن مانند پستان يا بيضه

2-     تغيير در يك خال پوستي

3-     زخمي كه بهبود نمي يابد

4-     سرفه يا گرفتگي صدا بطور مداوم

5-     سوء هاضمه يا اختلال در بلع بطور مداوم

6-     تهوع يا سرفه خون آلود

7-     تغيير در عادات طبيعي روده مانند اسهال يا يبوست بطور دايم

8-     وجود هرگونه خون در ادرار يا مدفوع و هر خونريزي غير طبيعي واژينال

9-     كاهش وزن غير قابل توجيه

10-    بي اشتهايي غير قابل توجيه

 

داشتن هريك از علايم فوق به معني وجود سرطان نيست اما بايد فورا به پزشك مراجعه كنيد تا وضعيت موجود كاملا ارزيابي شود. بايد دانست پيشگيري از سرطان محدود به سن خاصي نيست و بايد با تغييرات تدريجي در مسير زندگي سعي در اصلاح شيوه زندگي خود و جامعه نمود.

در اين قسمت به توضيحاتي پيرامون راههاي پيشگيري از سرطان مي پردازيم.

 

1.سيگار نكشيد:

سيگار نكشيدن بزرگترين عامل پيشگيري از سرطان است.

30% مرگ و مير تمام سرطان ها به علت كشيدن سيگار است. آمار سالانه مرگ و مير ناشي از كشيدن سيگار عبارتست از: بيش از 31000 فوت بعلت سرطان ريه، بيش از 13000 فوت بعلت سرطان مري، حنجره، مثانه، كليه، لوزالمعده و معده بيش از 66000 مرگ بعلت ديگر بيماريها.

سرطان ريه شايعترين سرطان در مردان و مقام دوم شيوع را در زنان دارد. اگر شما هر روز 25 عدد سيگار بكشيد نسبت به يك فرد غير سيگاري 25 بار بيشتر در معرض خطر سرطان ريه قرار مي گيريد و هرچه در سنين پايين تري سيگار كشيدن را شروع كنيد امكان ابتلا به سرطان ريه بيشتر مي شود.

چگونه خطر ابتلا را كم كنيم؟

مهمترين راه قطع سيگار مي باشد و بهترين راه اين است كه هرگز سيگار كشيدن را شروع نكنيد. به محض قطع سيگار خطر پيشرفت سرطان متوقف مي شود مگر آنكه تومور قبل از آن پيشرفت كرده باشد. پس از همين امروز سيگار كشيدن را قطع كنيد.
 

2.رژيم غذايي مناسب داشته باشيد:

تخمين زده شده كه 35% سرطانها احتمالا با رژيم غذايي در ارتباطند. سرطان هايي كه وابسته به رژيم غذايي هستند عبارتند از: سرطان هاي سيستم گوارش، پستان، پروستات. رژيم هاي سرشار از ميوه جات و سبزيجات مختلف شما را در برابر سرطان ها محفوظ نگه مي دارد. غذاهاي پرچرب ،غذاهاي سرخ كردني ،كبابي، غذاهاي نمك سود و غذاهاي كپك زده مي توانند در ايجاد چاقي نقش داشته باشند.

ارتباط بين چاقي و سرطان پستان و رحم در زنان و پروستات در مردان وجود دارد. در مورد سرطان پستان اين مساله فقط در مورد زنان چاقي كه به دوران يائسگي رسيده اند صدق مي كند.

هيچ آزمايش تاييد شده اي وجود ندارد كه ويتامين ها يا املاح معدني مي توانند شما را در برابر سرطان حفظ كنند.

تحقيق در مورد افزودني هايي مانند مواد نگهدارنده، چاشني ها و عامل سرطان بودن آنها ادامه دارد.

لذا جهت كاهش احتمال خطر   
1- ميوه و سبزيجات را بيشتر مصرف كنيد

2- غذاهاي حاوي فيبر زياد مصرف كنيد

3- از غذاهاي چرب كمتر استفاده نماييد.
 

3.از تماس زياد با نور خورشيدبپرهيزيد:

مقدار زياد نور خورشيد مي تواند منجر به سرطان پوست شود.

پوست هاي روشن بيشتر در معرض اين خطر قرار دارند. ميزان اشعه ماوراء بنفش براي پوست مضر است. آفتاب سوختگي قطعا براي پوست مضر است و مي تواند خطر جدي براي سرطان پوست باشد.

جهت كاهش خطر:

-         ضايعات ناشي از آفتاب را درمان كنيد. هرگز اجازه ندهيد پوست شما بسوزد.

-         از سايه استفاده كنيد و سعي كنيد به هنگام ظهر زير نور خورشيد قرار نگيريد.

-         از ضد آفتاب مناسب استفاده كنيد. ( عموما SPF هاي بالاتر از 15 مناسبند ).
 

4.بطور منظم ورزش كنيد:

ورزش منظم سبب تنظيم وزن و فعاليتهاي بدني مي شود و از ايجاد بسياري بيماريها از جمله سرطان پيشگيري مي نمايد.
 

5.از مصرف الكل بپرهيزيد:

مصرف الكل در ايجاد بسياري از سرطانهاي دهان، گلو، حنجره، مري، كبد و لوزالمعده نقش دارد. مصرف الكل و دخانيات احتمال ايجاد سرطان را بشدت افزايش مي دهد.
 

6. بطور مرتب جهت معاينه و بررسي به پزشك خود مراجعه نماييد:

بايد توجه داشت كه بسياري از سرطانها تنها با معاينه پزشكي و آزمايشات تكميلي تشخيص داده مي شوند.غربالگری روشی برای تشخیص زودرس بیماری در افراد بدون نشانه با هدف کاهش میزان گسترش بیماری و مرگ ومیر ناشی از آن می باشد . می توان گفت که بسیاری از سرطان ها در صورت تشخیص به موقع قابل درمان باشند.

عمده ترين سرطانهايي كه مي توان با معاينه و آزمايش  غربالگری در مرحله اوليه آنها را تشخيص داد و درمان كرد شامل : سرطان پستان، سرطان دهانه رحم و سرطان روده بزرگ و پروستات باشد.
 

سرطان پستان:

تشخیص سرطان پستان در مراحل اولیه نه تنها شاخص درمان را افزایش می دهد بلکه از عوارض روحی - روانی ، خانوادگیو اجتماعی آن جلوگیری می کند .لذا توصیه می شود پس از 20 سالگي ماهانه هر خانم پستان خود را معاينه كند و پس از 40 سالگي سالانه يكبار توسط پزشك معاينه شود.پس از 40 سالگي انجام ماموگرافي سالانه توصيه مي شود. در هر سني بايد به علايم زير توجه كرده و با مشاهده آنها به پزشك مراجعه نماييد.

 هرگونه تغيير در شكل پستان ها

2-  چروكيدگي يا فرورفتگي پوست پستان

 خونريزي يا هرگونه ترشح از نوك پستان

 وجود توده در پستان

 

سرطان دهانه رحم:

توصيه مي شود خانم هاي 20 تا 65 ساله اين آزمون را انجام دهند. اين تست بايد قبل يا بعد از عادت ماهيانه باشد.

 

سرطان روده بزرگ :

از مهمترین عوامل جلوگیری از ابتلا به سرطان روده ، رژیم غذایی پرفیبر و انجام تمرینات ورزشی است. شما می توانید روزانه با چند دقیقه بالا و پایین پریدن ، از پله ها بالا و پایین رفتن یا هفته ای 3 بار پیاده روی به سلامتی روده های خود کمک کنید .

نکته بسیارمهم دیگر، خوردن میوه و سبزی است.  برای سلامتی روده ها لازم نیست که حتما سبزی و میوه خام مصرف نمایید، بلکه آنها می توانند به شکل پخته، خشک شده و یا فریز شده باشند. البته عمل پختن باید در حداقل زمان ممکن و با آب و حرارت کم انجام شود. سبزیجات برگ سبز، مانند اسفناج، کلم و کاهو نیز بسیار مفید هستند.اگر سرطان روده در مراحل اولیه، تشخیص داده شود تا 90 درصد قابل درمان است.

استفاده از روش های غربالگری معمول در بیمارانی که هرگونه فاکتور خطری داشته باشند یا اینکه علائم مذکور را داشته باشند توصیه می‌شود. از جمله روش های تشخیصی که برای غربالگری این سرطان مورد استفاده قرار می گیرد. می توان به آزمایش های زیر اشاره نمود.

  • معاینه راست روده (رکتوم): در این معاینه پزشک راست روده را معاینه می کند تا وجود هرگونه مورد را بررسی کرده و در صورت وجود مواد در داخل راست روده آنها را از نظر آغشته بودن با خون مورد بررسی قراردهد.
  • پروکتوسکوپی : در این روش از طریق دستگاههای خاصی بصورت مستقیم داخل راست روده و قسمت‌های تحتانی روده بزرگ مورد مشاهده قرار می گیرد. از طریق این روش نیمی از سرطانها قابل تشخیص هستند. در این روش ممکن است بیمار احساس فشار کند اما دردی را احساس نخواهد کرد.
  • کولونوسکوپی:به کمک این روش با ابزارهای خاصی، مشاهده کلی روده بزرگ و راست روده ممکن می‌شود. در این حالت نیز فرد دردی را احساس نخواهد کرد.
  • در صورت وجود هرگونه توده در طول این قسمت‌ها نیاز است که بيمارتحت نمونه برداري ازتوده مذکورقرارگيرد تا در زیر میکروسکوپ از نظر وجود بافت یا سلولهای سرطانی مورد بررسی قرار گیرد. این عمل را بیوپسی می نامند.
لذا روش های غربالگری توصیه شده به شرح ذیل می باشد : 
- آزمایش سالیانه از وجود خون در مدفوع 
- سیگموئیدسکوپی همراه با معاینه راست روده ( رکتوم ) با انگشت هر 5 سال یکبار
- کولونوسکوپی همراه با معاینه راست روده ( رکتوم  هر 10 سال یکبار 

سرطان پروستات  :

هنوز یک روش معاینه مفید جهت غربالگری سرطان پروستات ، معاینه با انگشت از طریق رکتوم است و 25 تا 50 درصد مردانی که این معاینه  غیر طبیعی باشد ممکن است سرطان پروستات داشته باشند . چ.ن سرطان پروستات تا مراحلی که بزرگ شود بدون علامت است اگر در این معاینه توده لمس شد امکان سرطانی بودن آن وجود دارد . حساسیت این معاینه حدود 70 درصد و اختصاص بودن آن 50 درصد است . اقدام دیگر در زمینه غربالگری سرطان پروستات ، اندازه گیری میزان PSA است. 

تاریخ : 18 / 9 / 1393
بازدید : 1136
نویسنده : sharef zadeh

 

گردو در ختي است  زيبا وسايه افكن كه بعنوان درخت زينتي بكار مي رود . اين درخت در مناطق معتدل دنيا رشد و پرورش مي يابد .

گلهاي نر و ماده روي يك پايه قرار دارند سنبله گلهاي نر بصورت آويخته است ولي گلهاي ماده آن بوضع قائم روي شاخه قرار درد .

ميوه گردو  ، گرد و در دارون مغز قرار درد و در فاصله هاي پدره هاي نازكي قرار گرفته است . قشري كه روي مغز گردو است سبز رنگ و كمي گوشتي مي باشد

درخت گردو هنگاميكه به سن بيست سالگي  مي رسد شروع به ميوه دادن مي كند و بلاترين باروري خود را در سنين پنجاه سالگي درد .

از تمام قسمتهاي درخت گردو استفاده طبي به عمل مي آيد .

تركيبات شيميايي:

مغز گردو داراي چند اسيد آلي ، مقدر كمي اسانس ، اگزالات آهك و ويتامينهاي A,B,C,D,E مي باشد . همچنين مغز گردو داراي مقدر كمي ( 12%) ارسنيك است .

برگ درخت گردو داراي 3 درصد اينوژيت ، اسيد الاژيك ، اسيد گاليك و اسانسي با بوي مخصوص و مقدري پارافين ، تانن ،  مواد چرب و املاح معدني مانند كلسيم ، پتاسيم ، منيزيوم ، باريوم و همچنين كاروتن است .

پوسته گوشتدار ميوه سبز گردو داراي امولسيون ، قند و اسيدهاي آلي مانند اسيد سيتريك ، اسيد ماليك ، فسفاتها و اگزالات كلسيم است .

عصاره برگ درخت گردو خاصيت ميكروب كشي و باكتري كشي درد .

در صد گرم مغز گردو خام و خشك مواد زير موجود است

آب                                3/5 گرم

پروتئين                        14/8 گرم

مواد چربي                   65 گرم

مواد نشاسته اي          13 گرم

كلسيم                      100 ميلي گرم

فسفر                      380 ميلي گرم

آهن                        3 ميلي گرم

سديم                     2 ميلي گرم

پتاسيم                   50 ميلي گرم

ويتامين آ                 30 واحد

ويتامين ب 1            0/35 ميلي گرم

ويتامين ب 2            0/12 ميلي گرم

ويتامين ب 3            1 ميلي گرم

ويتامين ث               2 ميلي گرم

خواص داروئي:

گردو از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است روغن گردو كه از قديم براي پختن غذاها از آن استفاده مي شد است روغني است به رنگ زرد روشن كه داراي طعم مطبوع و ملايم است و باساني تند (اكسيده ) مي شود.

1)گردو خون ساز و تصفيه كننده خون است

2)گردو درمان كننده بيماريهاي ريوي است

3)گردو مسكن دل پيچه است

4)اگر از گردو و عسل و مربا درست كنيد براي اشخاص لاغر وتقويت و تحريك نيروي جنسي مفيد است.

5)مرباي گردو ملين بوده و آپانديس را تقويت مي كند

6)خوردن گردو از تشكيل سنگ كليه و سنگ كيسه صفرا جلوگيري مي كند

7)پوست درخت گردو و پوست سبز گردو قابض است

8)خوردن گردو براي تقويت جنسي مفيد است

9)گردو را با انجير و موز بخوريد مقوي حواس و مغز است

10)اگر پوست تاز گردو را به دندان و لثه بماليد لثه و دندان را تقويت مي كند

11)دم كرده برگ درخت گردو براي درمان ورم مفاصل مفيد است

12)50 گرم برگ گردو را در يك ليتر آبجوش ريخته و بمدت چند دققيه بجوشانيد اين جوشانده براي شست و شوي زخم ها و التيام انها بسيار مفيد است .

13) دم كرده برگ درخت گردو براي درمان ترشحات زنانه و بيماري سل مفيد است

14)جوشانده برگ درخت گردو درمان كننده سر درد ، سرمازدگي و بيماريهاي پوستي است

15)شيره قسمت سبز ميوه را اگر چند بار روي زگيل بماليد آنرا از بين مي برد

16)قسمت سبز و تازه ميوه گردو را اگر با آب بجوشانيد و موهاي خود را با آن رنگ كنيد رنگ قهو ه اي به مو مي دهد .

17)برگ تازه درخت گردو حشرات موذي مانند بيد و ساس را از بين مي برد.

18)اگر زن حامله روزي يك عدد گردو بخورد پس از زايمان پوست شكمش زيبايي خود را حفظ خواهد كرد

19)چون گردو داراي مس مي باشد بنابراين به جذب آهن در بدن كمك مي كند

طرز استفاده:

گردوي تازه برنگ سفيد با پوست زرد روشن است . مغز گردو را در ظرف سربسته در داخل فريزر نگاهدري كنيد تا كهنه نشود .

مضرات :

گردو با داشتن مواد مغذي زياد غذاي بسيار خوبي است ولي نبايد در خوردن آن اصراف كرد زيرا زياده روي آن باعث ورم لوزه و زخم دهان مي شود . مخصوصا گردو براي گرم زماج ها خوب نيست و معمولا بهتر است اينگونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشويند و يا انار ترش و يا كمي سكنجبين يا سركه بخورند . مغز گردو لطيف است و در اثر ماندن كهنه مي شود ور نگ آن زرد يا قهو ه اي و طعمش تند مي شود و باعث مسموميت خواهد شد و نبايد از آن استفاده شود .


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 570
بازدید دیروز : 816
بازدید هفته : 2505
بازدید ماه : 4805
بازدید کل : 1340494
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com