عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 18 / 9 / 1393
بازدید : 568
نویسنده : sharef zadeh

 

این ماده شوخی ندارد، معتاد می‌شوید!

این ماده شوخی ندارد، معتاد می‌شوید!
در سال‌های اخیر با پیشرفت‌هایی که در علم کشاورزی حاصل شده، گیاهان با تتراهیدروکانابینول بیشتری کشت می‌شوند به‌طوری که غلظت این ماده در این گیاه سه برابر شده است.

چند روز پیش برای ملاقات با یکی از بستگانم، پارکی در تهران را برای محل قرار انتخاب کردم و برای اینکه در ترافیک نمانم، نیم‌ساعت زودتر به محل قرار رسیدم. چند جوان مدام دور و برم پرسه می‌زدند و گویی می‌خواستند چیزی بپرسند. بالاخره یکی از آنها جلو آمد و گفت پنیر می‌خواهی؟ حدس زدم که احتمالا نام یک ماده مخدر در میان است. بله. پنیر همان حشیش است...

مدتی بعد سراغ دکتر مهران ضرغامی، روان‌پزشک و استاد دانشگاه علوم پزشکی مازندران رفتیم و درباره این ماده مخدر و علل گرایش جوانان با آن، با ایشان گفتگو کردیم.

ریشه حشیش و سابقه پیدایش این ماده به کجا برمی‌گردد؟
از نظر علمی به گروه مواد حشیش و شبه حشیش، مواد کانابینوئید گفته می‌شود. این گروه از مواد از هزاران سال پیش، از گیاه شاهدانه هندی تهیه و به عنوان مواد سرخوش کننده یا نشئه آور مصرف می‌شده‌اند. نام این گیاه پسوند «هندی» دارد ولی در بسیاری از نقاط دنیا به خوبی رشد می‌کند.از قسمت‌های گوناگون گیاه شاهدانه هندی (برای مثال، از برگ گیاه، از سرگل گیاه، یا از صمغی که از آن ترشح می‌شود) مواد متعددی تهیه می‌شود که اسامی ‌گوناگونی دارند، ولی ماده موثر تمام آنها یکی است، و آن ماده‌ای است با نام علمی‌ «تترا هیدرو کانابینول». غلظت
« تترا هیدرو کانابینول» در قسمت‌های گوناگون گیاه، متفاوت است. ماده‌ای که تهیه می‌شود هر چه «تترا هیدرو کانابینول» بیشتری داشته باشد، آثار بیشتری خواهد داشت. سه ماده اصلی که از گیاه شاهدانه هندی تهیه می‌شود شامل «ماری‌جوانا»، «حشیش» و «حش اویل» یا روغن حشیش است. این مواد اسامی ‌متعددی دارند، از جمله گراس، علف، بنگ، چسرا، گنجا، تی یا چای، داگا، سینسه میلا، همپ، پات، ماری‌جوانا، مروانا، مری جین، باد، کرونیک، جوینتز، کرونیک و ... . شاید بیشتر از همه در کوچه و خیابان‌های ایران به نام «سیگاری» معروف باشد.

وضعیت مصرف حشیش در کشورمان چگونه است؟
حشیش شایع‌ترین ماده غیر قانونی در سطح جهان است به طوری که سه‌چهارم معتادها از این ماده استفاده می‌کنند و شیوع آن در جامعه ما 13 درصد ذکر شده است.

به‌نظر می‌رسد حشیش‌هایی که امروزه در بازار به‌طور غیرقانونی مصرف می‌شود، خطرناک‌تر از گذشته است. نظر شما چیست؟

در سال‌های اخیر با پیشرفت‌هایی که در علم کشاورزی حاصل شده، گیاهان با تتراهیدروکانابینول بیشتری کشت می‌شوند به‌طوری که غلظت این ماده در این گیاه سه برابر شده است. بنابر این مواد کانابینوئید جدید، نشئه‌آورتر هستند. این مواد بیشتر به صورت پیچیده شده در کاغذ شبیه به سیگار و با شیوع کمتری به صورت پیپ یا به تازگی به صورت قلیان (به خصوص در قهوه‌خانه‌های به اصطلاح سنتی) تدخین می‌شوند اما گاهی در غذا طبخ می‌شوند، یا دم کرده آنها مانند چای مصرف می‌شود. ناگفته نماند که در قرن نوزدهم میلادی این مواد به عنوان ضد درد، ضدتشنج و خواب‌آور مصرف می‌شدند و در سال‌های اخیر در درمان گلوکوم یا بیماری آب سیاه چشم و در درمان تهوع و استفراغ ناشی از شیمی‌درمانی سرطان‌ها مورد توجه دوباره قرار گرفته است. پژوهش‌های اخیر هم یافته‌هایی به نفع آثار پاد زیستی یا آنتی بیوتیکی و آثار ضد سرطانی آن داشته‌اند.

حشیش با دیگر مواد مخدر چه تفاوتی دارد؟
مواد گوناگون، آثار متفاوتی دارند. مواد کانابینوئید بر افراد گوناگون به راه‌های متفاوتی اثر می‌کنند که بستگی به وضعیت خلقی آنها، انتظاری که از این ماده دارند، مقدار مصرف آنها، قدرت ماده مصرفی و طریقه مصرف دارد. چهارده ثانیه پس از تدخین، این ماده از طریق مویرگ‌های ریه به مغز می‌رسد و به گیرنده‌هایی که در قسمت‌های گوناگون مغز قرار دارد متصل می‌شود. در این زمان بیشتر افراد احساس خوشی و آرامش می‌کنند، پر حرف‌تر می‌شوند، و کمتر مراقب گفتار و کردار خود هستند. البته بعضی از افراد با مصرف مواد کانابینوئید، عصبی، گیج، منگ و دمغ می‌شوند. پس از مدتی حالت برگشتگی و خواب‌آلودگی پیش می‌آید. اینها ناشی از اثر مواد کانابینوئید بر مغز است. از نظر جسمی، چشم‌ها قرمز می‌شوند، ضربان قلب زیاد می‌شود و اشتها به طور غیر معمولی زیاد می‌شود (به اصطلاح می‌گویند مانند میمون می‌خورند).

این مواد چه تاثیری بر روی مغز می‌گذارند؟
مواد کانابینوئید با تاثیر بر مخچه و عقده‌های قائده‌ای مغز، وضعیت تعادل و حرکات فرد را مختل می‌کنند. قضاوت حافظه، واکنش‌ها و ادراک فرد نیز مشکل پیدا می‌کند. مصرف مقادیر زیاد توهم‌زا نیز هست. تاثیر بر قسمت هیپوکمپوس مغز، حافظه فرد را مختل می‌کند. یکی از تفاوت‌های اصلی مواد کانابینوئید با سایر مواد این است که در قسمت ساقه مغز گیرنده‌ای ندارند. به همین دلیل مسمومیت با آنها بر خلاف مسمومیت با سایر مواد ایجاد وقفه تنفسی نمی‌کند. یعنی مسمومیت با آنها مرگ‌زا نیست. ولی از آنجا که بیشتر افراد در کنار مواد کانابینوئید، مواد دیگری هم مصرف می‌کنند، وقفه تنفسی و مرگ و میر ناشی از آن در این افراد هم دیده می‌شود.

برخی افراد تصور می‌کنند که حشیش اعتیاد‌آور نیست آیا چنین تصوری درست است؟
این‌طور نیست. باید بگویم که اعتیاد دو نوع است. اعتیاد روانی و اعتیاد جسمانی. مصرف مقادیر کم مواد کانابینوئید اعتیاد روانی ایجاد می‌کند. با مصرف این مواد، حالت نشئه ایجاد می‌شود و اگر این مواد به فرد نرسد، مضطرب، عصبی و بی‌خواب می‌شود و احساس ناامنی و افسردگی پیدا می‌کند. کسانی که هر روز مقدار زیادی مصرف می‌کنند، اعتیاد جسمانی هم پیدا می‌کنند و اگر این مواد به آنها نرسد، دچار علایم محرومیت می‌شوند: بی‌خواب، مضطرب و تحریک‌پذیر می‌شوند و اشتهایشان را از دست می‌دهند. لرزش، تعریق، تهوع، استفراغ، دردها و گرفتگی‌های عضلانی و احساس ناخوشی. علایم محرومیت اغلب پس از 24 تا 48 ساعت شروع می‌شوند و طی دو تا چهار روز به حداکثر می‌رسند. این علایم اغلب حدود هفته طول می‌کشند.

تصور دیگری وجود دارد که مصرف حشیش کم‌خطرتر از دیگر مواد مخدر است. آیا چنین مطلبی صحت دارد؟
تا 30 سال گذشته پژوهش کافی در زمینه مخاطرات مواد کانابینوئید انجام نشده بود و برخی ادعا می‌کردند که این مواد کم خطر تر از الکل یا سیگار هستند. اما امروز دانشمندان معتقدند که این‌طور نیست و شواهد روزافزونی دال بر عوارض خطرناک حشیش پیدا کرده‌اند. پس از رفع نشئگی، این مواد در مغز باقی می‌مانند و حافظه و یادگیری را مختل می‌کنند. قدرت استدلال، محاسبه، خواندن و صحبت کردن کم می‌شود. قدرت واکنش فرد کم می‌شود و به همین دلیل انجام اموری که به واکنش سریع نیاز دارد مخاطره آمیز می‌شود. بسیاری از سوانح رانندگی را این افراد به وجود می‌آورند. خطر حوادث رانندگی تا چهار ساعت پس از رفع نشئگی بالا باقی می‌ماند. از عوارض روانی مهم می‌توان به اختلالات اضطرابی، افسردگی، شوریدگی، اختلالات خواب، اختلالات جنسی و اختلالات روان‌پریشانه یا جنون اشاره کرد. حالت بی‌انگیزگی از دیگر عوارض روانی این مواد است. حشیش و سایر مواد کانابینوئید عوارض جسمانی متعددی هم دارند. این مواد سبب کاهش قدرت ایمنی بدن می‌شوند و در نتیجه کاهش قدرت ایمنی، بیماری‌های گوناگون عفونی و غیره به وجود می‌آید. تغییرات هورمونی موجب اختلال رشد و مشکلات جنسی (به هم خوردن سیکل قاعدگی و کاهش اسپرم و هورمون‌های جنسی و قدرت باروری) می‌شود. اگر خانم‌های باردار از این مواد مصرف کنند، جنین آنها نارس می‌شود و نابهنجاری‌های متعدد مغزی، عصبی و غیره پیدا می‌کند. مواد سرطان‌زای ترکیبات کانابینوئیدی، 50 درصد بیشتر از سیگار است. خطر آسم و ذات الریه را زیاد می‌کنند و عامل خطری برای فشار خون محسوب می‌شوند.

سوالی که خانواده‌ها همیشه از ما می‌پرسند این است که چطور بفهمند جوانشان از این ماده مخدر استفاده کرده است؟
حالت نشئگی و سایر علایمی ‌که ذکر شد، به ویژه اگر با قرمز شدن چشم‌ها، افزایش ضربان قلب و افزایش غیر معمول اشتها همراه باشد، مهم‌ترین علایم هستند. آزمایش ادرار تا چهار هفته پس از مصرف، مثبت باقی می‌ماند.

یکی از شایع‌ترین عوارض کانابینوئیدها توهم است. این توهمات چگونه روی می‌دهد؟
از دیدگاه روان‌پزشکی توهم به ادراک چیزی گفته می‌شود که وجود خارجی ندارد. توهمات در هر یک از حواس ممکن است روی دهد. آنچه در مصرف کنندگان مواد کانابینوئید دیده می‌شود، بیشتر توهمات شنوایی و بینایی است یعنی شنیدن صداهایی و یا دیدن چیزهایی که وجود خارجی ندارند. اما در اصطلاح عامیانه و در مصرف کنندگان مواد، گاهی به پدیده‌های دیگری توهم گفته می‌شود از جمله به کج باوری‌ها و سوء‌ظن‌های بی موردی که مصرف کنندگان مواد کانابینوئید پیدا می‌کنند، یا حالت جهش به گذشته یعنی تجربه کردن خود به خودی و دوباره اتفاقاتی که درگذشته در زمان مسمومیت روی داده‌اند. ادراک زمان مختل می‌شود. فرد در یک حالت رویا مانند به سر می‌برد. صدا‌ها به گونه دیگری درک می‌شوند و طعم غذا‌ها تغییر می‌کند. دگرگونی در درک اعضای بدن، افزایش حساسیت نسبت به صداها و تلقین‌پذیری از علایم دیگری است که این افراد تجربه می‌کنند.

با توجه به تجربیات شما در زمینه ترک اعتیاد بفرمائید چه درمان‌های علمی برای معتادان به حشیش وجود دارد؟
نکته اول این است که وقتی بحث ترک حشیش و سایر مواد کانابینوئید مطرح می‌شود، باید ترک تمام موادی که فرد مصرف می‌کند، مورد نظر باشد. از آنجا که حدود 20 تا 77 درصد معتادانی که مواد کانابینوئید مصرف می‌کنند به سایر مواد نیز اعتیاد دارند، نباید درمان را منحصر به ماده کانابینوئید کرد. دراین زمینه، روان درمانی با تاکید بر تعدیل رفتار حرف اول را می‌زند. خانواده درمانی اغلب ضرورت پیدا می‌کند. آموزش درباره آثار مواد کانابینوئید هم برای فرد معتاد ضرورت دارد و هم برای خانواده او. دارو درمانی بر درمان علامتی علایم پدید آمده تمرکز دارد. داروهای ضد اضطراب، ضد افسردگی و ضد روان پریشی نیز برای درمان عوارض روان پزشکی استفاده می‌شوند.

تاریخ : 18 / 9 / 1393
بازدید : 575
نویسنده : sharef zadeh

 

پنج عادت مهم برای سلامتی پوست

پنج عادت مهم برای سلامتی پوست
زندگی روزمره و پر استرس سبب می‌شود تا زمان کمتری را صرف مراقبت از پوست خود نمایید، در نتیجه پوست شما بتدریج نازکتر شده و چین .....

 

زندگی روزمره و پر استرس سبب می‌شود تا زمان کمتری را صرف مراقبت از پوست خود نمایید، در نتیجه پوست شما بتدریج نازکتر شده و چین و چروکهای ریز پدیدار و بالاخره مویرگهای پوستی کاهش یافته و سبب شکنندگی و رنگ‌پریدگی پوست شما میگردد.

مراقبت صحیح از پوست، می‌تواند از این اتفاقات پیشگیری نموده و یا این روند را به تاخیر بیاندازد. سعی کنید تا با عاداتی مهم و ساده پوستی سالم و شاداب را در طی سالهای طولانی داشته‌باشید:

1-  پوست خودرا در برابر نور خورشید محافظت نمایید :

یکی ازمهمترین روشهای حفظ سلامت پوست، مراقبت دربرابر نور خورشید است در واقع اشعه ماوراء بنفش عامل ایجاد بسیاری از مشکلات پوستی مانند چین وچروک، ‌کک ومک، ‌خشکی و ضخیم‌شدن پوست و سرطانهای پوست میگردد لذا برای مراقبت بیشتر و بهتر موارد ذیل توصیه میگردد.

* سعی کنید در ساعاتی از روز که حداکثر تابش وجود دارد به بیرون از منزل نروید ( از ساعت 10 صبح الی 4 بعداز ظهر)

* از محافظ‌ها مانند کلاه، ‌دستکش و عینک استفاده نمایید، همچنین از لباسهای نخی با آستینهای بلند و شلوار به جای شلوارک استفاده نمایید.

* استفاده از ضد آفتاب‌ها :

20 تا 30 دقیقه قبل از خروج از منزل از ضد آفتابی با درجه محافظتی بیش از 15 استفاده نمایید و هر دو ساعت یکبار و هر بار که عرق زیادی میکنید و یا بعد از شنا آنرا تجدید نمایید.

2- سیگار نکشید :

فرایند پیری پوست در افرادی که سیگار میکشند بسیار سریعتر است به نحوی که تغییرات پوستی در افراد جوان بعد از 10 سال نمایان میگردد. سیگار سبب باریکی و کاهش خونرسانی در عروق سطحی و همچنین سبب کاهش اکسیژن و مواد غذایی پوست مانند ویتامینA  میگردد که در نهایت الاستیسیتی و کلاژن‌های پوستی را تخریب مینماید لذا چین و چروک خیلی زودتر نمایان میگردد.

3- پوست خود را با ملایمت تمیز کنید:

تمیزی پوست یکی از مهمترین نکات در حفظ سلامت و مراقبت پوستی است :

* برای شستشو از آب ملایم استفاده نمایید آب داغ و حمام طولانی (بیش از 15 دقیقه ) برای پوست مناسب نیست.

* از شستشو با صابونهای قوی خودداری نمایید، ‌در صورت تمایل به شستشو از صابون‌هایی مانند صابون بچه، ‌DOVE، ‌ستافیل و...استفاده کنید

*  از استفاده از موادی که حاوی عطر یا رنگ خاصی دارد پرهیز نمایید چرا که سبب ایجاد حساسیت و قرمزی در پوست میگردد(به خصوص افرادی که پوستی حساس دارند)

*  آرایشهای صورت خود را با پنبه و یا دستمالهایی نرم به همراه اوسرین و ژلهای مخصوص پاک کنید.

* صورت خود را با آرامی ‌خشک کنید و بلافاصله از کرم و یا نرم کننده استفاده نمایید.

 4- استفاده مکرر از نرم کننده‌ها

نرم کننده‌ها کمک میکنند تا پوست لطافت و تازه‌گی خود را داشته‌باشد، همچنین با پوشاندن سطح پوست سبب میگردد تا از تبخیر آب جلوگیری نموده و خشک شدن پوست با تا خیر صورت پذیرد.

بهترین نرم کننده برای پوست شما بستگی به عوامل مختلفی دارد از جمله نوع پوست، ‌سن و شرایط خاص دیگر مانند جوشها و.....لذا بهترین روشی که می‌توان نوع پوست خود را تشخیص دهید این است که اگر 20 دقیقه پس از حمام پوست شما حالت خشکی به همراه کشیدگی پدیدارشد پس حتما به نرم کننده نیاز دارید.

سعی کنید از نرم کننده‌ای استفاده کنید که حداقل  SPF=15  داشته باشد، ‌تا در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید شما را حفظ نماید. اگر پوست شما حساس است از محصولاتی استفاده نمایید که از رنگ و بوی کمتری در آن استفاده شده باشد.

و اگر پوست شما خیلی خشک است از روغنهایی مثل روغن بچه استفاده نموده و اگر برعکس پوست شما خیلی چرب است نیازی نیست از حتی نرم کننده استفاده نمایید.

5- با دقت ومراقبت کافی موهای صورت خود رابتراشید :

                                                                 

* قبل از اپیلاسیون با حوله گرم و مرطوب صورت خود را مرطوب نمایید، ‌یا بعد از حمام اپیلاسیون کنید.

* هرگز صورت خود را خشک اپیلاسیون نکنید و حتماً از ژلها و یا لوسیون‌های مخصوص استفاده کنید.

* از تیغ‌های تیز استفاده کنید و اگر از دستگاه استفاده میکنید از تماس بسیار نزدیک با پوست خودداری نمایید.

* همیشه درجهت موها بتراشید نه در خلاف جهت

*  بعد از اپیلاسیون هم با آب گرم صورت خود را آبکشی کنید.

*  اگر صورت شما دچار سوزش شده هرگز از لوسیون‌های حاوی الکل استفاده نکنید گرچه صورت شما را خنک میکند ولی سبب سوزش و قرمزی بیشتر پوست می‌گردد.

تاریخ : 18 / 9 / 1393
بازدید : 674
نویسنده : sharef zadeh

 آویشن, خواص آویشن, خاصیت آویشن,طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی

 

آویشن گیاهی از خانواده نعناع است که در مصر باستان از آن برای مومیایی کردن استفاده می‌کردند در حالی که در یونان به‌ عنوان عود کاربرد داشته است. گیاه آویشن به‌ دلیل خواص درمانی از قبیل نقش آن در درمان آکنه و فشارخون بالا شناخته شده است.

1. درمان آکنه با عصاره آویشن
افرادی که به آکنه مبتلا هستند مواد دارویی بسیاری را برای درمان این عارضه پوستی امتحان می‌کنند که اغلب نتیجه خوبی نمی‌گیرند. اما آویشن به‌ دلیل دارا بودن خواص ضدباکتریایی ممکن است در آینده به عنوان عنصر مقابله ‌کننده با آکنه مورد استفاده قرار گیرد. همچنین بررسی‌ها حاکی از آن است که این گیاه یک روش طبیعی بهتر از داروهای شیمیایی ضدآکنه برای درمان این عارضه عمل خواهد کرد . تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد.

یکی از مشکلاتی که اغلب نوجوانان و جوانان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، آکنه یا غرور جوانی است. آکنه به وسیله یک باکتری با نام پروپیونی باکتریم به وجود می‌آید. این باکتری منفذهای پوست را عفونی می‌کند و در نتیجه تبدیل به جوش می‌شود. در حال حاضر برای درمان آکنه از آنتی‌بیوتیک، کرم‌های موضعی و بنزوئیل پراکسید شیمیایی استفاده می‌شود. همان‌طور که می‌دانید، این گونه داروها با عوارض جانبی زیادی همراه است، برای مثال باعث بروز سوزش و التهاب روی پوست می‌شود، همچنین ممکن است سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند، حتی این احتمال وجود دارد که با گذشت زمان باکتری نسبت به آنتی‌بیوتیک مذکور مقاوم شود. به همین سبب محققان دانشگاه لیدزمترو پولیتان تحقیقاتی را در این زمینه انجام دادند و توانستند محلولی را با استفاده از گیاه آویشن کشف کنند که اغلب تحت عنوان تنتور از آن یاد می‌شود.

این دارو نسبت به کرم‌ها و محلول‌های شیمیایی بهتر می‌تواند باکتری‌های آکنه را از بین ببرد. مارگاریتا گومز، رئیس این گروه تحقیقاتی می‌گوید: گیاهانی مانند مُر، گل همیشه بهار و آویشن مورد آزمایش قرار گرفت و مشخص شد که عصاره‌های آن ها در از میان بردن باکتری آکنه بسیار مفید است، البته در میان آن ها آویشن بهتر عمل می‌کند، به همین علت ما به دنبال آن هستیم تا تنتور آویشن را جایگزین داروهای ضد آکنه امروزی به ویژه بنزوئیل پراکسید کنیم.

گیاه آویشن به مدت چند هفته در الکل قرار داده می‌شود تا از این طریق ترکیبات آن خارج شود. مقداری پایه الکل نیز به تنتور آویشن اضافه می‌شود تا خاصیت ضدعفونی آن بیشتر شود. در حالی که گفته می‌شود این محصول به شکل اسپری به بازار عرضه خواهد شد شما هم می‌توانید در خانه به راحتی این عصاره را آماده کنید. به این صورت که نیم فنجان آویشن خردشده را با چند قاشق چایخوری چای سبزمخلوط کنید، سپس آن را بجوشانید و دم‌کرده آن را در یخچال نگه دارید. پنبه‌ای را به مایع مذکور آغشته کنید و روزانه روی صورت بمالید و شاهد معجزه این گیاه باشید.

 2. درمان سرفه با آویشن
روغن آویشن که از برگ‌های آن گرفته می‌شود اغلب به‌ عنوان داروی طبیعی برای سرفه کاربرد دارد. در یک مطالعه مشخص شد ترکیب آویشن با برگ‌های گیاه «پاپیتال» به تسکین سرفه و دیگر علائم برونشیت کمک می‌کند.
 
3. آویشن برای افزایش ایمنی بدن
تأمین تمامی ویتامین‌های مورد نیاز بدن در روز از طریق خوردن مواد غذایی تا حدودی سخت است. اماآویشن منبع غنی از ویتامین C و A است. همچنین از دیگر فواید آویشن وجود مس، فیبر، منگنز و آهن در آن است.

 4. خاصیت آویشن در گندزدایی کردن
گرد و خاک یکی از خطرناک‌ترین آلاینده‌های هوا در فضای خانه است که می‌توان برای از بین بردن آن از روغن آویشن استفاده کرد. روغن این گیاه دارای خواص ضدقارچی است.

 5. خلاصی از آفات با آویشن
آویشن یکی از عناصر تشکیل دهنده بسیاری از حشره‌کش‌ها به حساب می‌آید و برای از بین بردن ویروس، باکتری‌ها، موش‌ها و دیگر جانوران موذی استفاده می‌شود. برای ساخت یک آفت‌کش خانگی چهار قطره از روغن آویشن را با روغن زیتون ترکیب کنید.
 
6. آویشن بهبوددهنده خلق‌وخو
روغن آویشن اغلب برای معطر کردن استفاده می‌شود چرا که حاوی ماده فعالی به نام «کارواکرول» است. در مطالعه انجام شده در سال 2013 مشخص شد کارواکرول با تأثیر روی فعالیت اعصاب موجب تقویت احساس سرحالی و شاد بودن در فرد می‌شود.

 7. آویشن؛ مناسب برای فشارخونی‌ها اما ...
مصرف آویشن برای افرادی که از فشارخون بالا رنج می‌برند توصیه نمی‌شود. قبل از مصرف حتماً با پزشکتان مشورت کنید. اما نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد عصاره آویشن به‌ طور چشمگیر میزان ضربان قلب را در موش‌های مبتلا به فشارخون بالا کاهش می‌دهد و همچنین به پایین آوردن میزان کلسترول کمک می‌کند. کارشناسان توصیه می‌کنند یکی از روش‌های مطمئن استفاده از آویشن برای کاهش ضربان قلب جایگزین کردن آن با نمک در مواد خوراکی است.


تاریخ : 18 / 9 / 1393
بازدید : 643
نویسنده : sharef zadeh

 درمان سردرد با طب سنتی, انواع سردرد, سردرد میگرنی یا کلاهخودی,طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی

یکی دیگر از دلایل سردرد افت قندخون است...

یک متخصص طب سنتی راه‌های درمان انواع سردرد را تشریح کرد و گفت: سردرد انواع گوناگونی دارد که طب سنتی برای تمام انواع آن که شامل سردردهای میگرنی، کم‌خونی و سینوزیتی است، توصیه‌های ویژه دارد.

غلامرضا کردافشاری گفت: یکی از انواع سردردها سردرد میگرنی و کلاهخودی است در این حالت سردرد از نوع میگرن‌ که درد از شقیقه سر آغاز می شود بهتر است برای درمان آن مقداری عسل را با یک لیوان آب جوش مخلوط و کمی آب لیموترش در آن بریزند و یکبار صبح و یک بار شب قبل از خواب میل شود. این متخصصطب سنتی افزود: اگر سردرد ناشی از کم خونی باشد همان عسل را با آب جوش شربت کرده و بدون آب لیمو ترش مصرف شود.

کردافشاری تصریح کرد: نوع دیگر سردرد سینوزیتی است و افرادی که دچار سردرد ناشی از سینوزیت شده‌اند و درد آن برایشان مشکل‌ساز شده از سیستم تخلیه بخور و مخلوطی از روغن بنفشه یا بنفشه بادام هر شب قبل از خواب استفاده کنند.

این متخصص طب سنتی گفت: نوشیدن رقیق چای باعث کاهش سردرد در مدتی که دچار درد شده‌اند، می شود و کم‌کم باید مقدار مصرف چای را کم کنند تا در زمانی که چای نمی‌نوشند دچار سردرد نشوند. کردافشاری گفت: همچنین یکی دیگر از دلایل سردرد افت قندخون است که به همین دلیل افرادی که مستعد این حالت هستند در مصرف وعده های غذایی خود دقت کنند.

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 669
بازدید دیروز : 816
بازدید هفته : 2604
بازدید ماه : 4904
بازدید کل : 1340593
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com